Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

PetAg, KMR Liquid, 325 ml

11.16
(13.50 incl btw)
Prijs in punten: 224 punten
Spaarpunten: 11 punten
1011001
Niet op voorraad
Alle aan ons verstrekte gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt voor het verwerken, administreren en leveren van uw bestelling(en). Uw gegevens zullen voor onbepaalde tijd worden opgeslagen in het beveiligde deel van de website en onze administratie software. U kunt de door ons opgeslagen persoonsgegevens inzien en bewerken in uw account.

Beautyfullpets zal nooit gegevens ter beschikking stellen van derden met uitzondering van vervoerders voor wie gegevens voor levering noodzakelijk zijn.

Indien u uw account wilt opheffen kunt u dit aan ons te melden. Wij zullen dan uw gegevens verwijderen uit onze systemen met uitzondering van de administratie software, hier is verwijderen niet mogelijk.

U kunt zich via de site of tijdens het aanmaken van een account abonneren op onze nieuwsbrief. Indien u deze niet meer wenst te ontvangen kunt u zichzelf via de link in nieuwsbrief na ontvangst af melden
Toevoegen aan verlanglijst Aan vergelijking toevoegen

Omschrijving

Nummer 1 kitten melk voor pasgeboren kittens tot zes weken. Aanbevolen als een voedselbron voor kittens die met de hand grootgebracht worden of in het geval dat bijvoeden noodzakelijk is. Ook aanbevolen voor opgroeiende kittens of volwassen katten die extra, goed verterende, voedingsstoffen nodig hebben. Bevat alle noodzakelijke vitaminen en mineralen om een goede ontwikkeling en groei te waarborgen. Is door de samenstelling vergelijkbaar met moedermelk in eiwitten, vetten en koolhydraten. Eenvoudig te verteren, en zeer smakelijk. Ook zeer geschikt als extra voedingsbron na een operatie of bevalling.