Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Retourneren

Bij Beautyfullpets heeft u, indien u dit wenst, gedurende 14 dagen het recht een geleverd product te retourneren. Indien het geleverde product weliswaar conform uw bestelling is geleverd maar niet voldoet aan uw verwachtingen vergoeden wij u (het deel van de) in rekening gebrachte verzendkosten alsmede het volledige aankoopbedrag van het product.

De kosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Indien door het retourneren van een artikel uit een grotere bestelling het totaal bedrag in een andere verzendkosten staffel komt behouden wij ons het recht voor dit verschil in mindering te brengen op de terugbetaling van het aankoopbedrag van het product.

Producten dienen geretourneerd te worden in de originele, ongeopende en onbeschadigde verpakkingen en dienen ongebruikt te zijn.

Producten die speciaal voor u zijn besteld kunnen niet worden geretourneerd.

Zodra wij uw geretourneerde producten hebben ontvangen zullen wij deze controleren op bovenstaande en eventuele tegoeden binnen 5 dagen aan u terug betalen.

Indien wij moeten constateren dat het retour geleverde product niet voldoet aan bovenstaande criteria behouden wij ons het recht voor om niet tot terugbetaling over te gaan.

Neemt u, alvorens een artikel te retourneren, altijd contact met ons op.

Indien wij een fout maken in de afhandeling van uw bestelling (bijvoorbeeld verkeerd product geleverd of schade aan een product) zorgen wij kosteloos voor vervanging van dit product en betalen wij ook eventuele kosten voor het retourneren van het foutief geleverde product.

Wel dient u uw bestelling altijd binnen 2 dagen inhoudelijk te controleren en ons te informeren bij eventuele problemen. Indien wij niet binnen 2 dagen worden geinformeerd kunnen wij besluiten uw klacht niet meer in behandeling te nemen. Tevens dient u altijd uiterlijke schade aan het pakket direct te bemerken bij in ontvangst name en ons te informeren.